keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Synttäri ratsastus Hiekkamäen tallilla

Tänään oltiin kavereitten kanssa ratsastamassa Hiekkamäen tallilla jossa ei aiemmin olla käyty. Talli oli pieni, kodikas, siisti ja mukava maalaistalli. Mun ratsu oli tänään iso kimo ruuna nimeltä Pätkä.

Heti kun nousin selkään ja lähin kävelee alkukäyntejä huomasin että heppa oli hidas pohkeelle. Käynti ja ravityöskentely aluksi ei sujunut hyvin, eikä myöskään laukannostot. Mutta alkuverkkalaukkojen jälkeen heppa herkisy, alkoi rentoutuu ja lähti kulkee oikein päin, jolloin Pätkä oli kiva ja ei niin paljoo hidas pohkeellekkaan. Heppa toimi hyvin sen jälkeen käynnissä, ravissa ja laukan nostot oli hieman helpompia. Tehtiin myös väistöjä, jotka oli hankalia tällä hepalla, mutta pari askelta väistöä saatiin sitten ravissa. Mutta lopputunnista heppa oli kiva. :)

Tän hepan kanssa oli vaikeinta rehellisesti sanottuna aluksi kaikki ja näytin varmaan alkeiskurssilaiselta, mutta laukan nostot ja väistöt oli hankalimpia.

Tuli semmone onnistumisen fiilis ku heppa rentoutu ja alko mennä oikein päin.  Ja kaikki askellajit oli ihanat. Mutta kyllä tykkäsin ja voisin vaikka mennä toisenkin kerran. :)

Kiitos parhaalle seuralle ja hyvälle opelle, sekä kaikille niille jotka on mua onnitellut, paras synttäripäivä ikinä! :3 <3

PS. Kuva mun ratsusta jota ei kiinnostanu tunnin jälkeen mikään kuva xd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti