lauantai 27. elokuuta 2016

Minnan valkussa

Tänään jatkettiin hyppäämistä, oltiin Minnan valkussa ja meni ihan hyvin. Saatiin paljon vinkkejä ja opittiin jälleen uutta.

Käynissä Doris oli ihan ok ja ravissa. Ravi ei ollu saman laista ku eilen, en tiiä miks mutta varmaan oli vähän väsyny eilisestä. Laukkatyöskentelyssä Doris oli ehkä aavistuksen verran ahdistunut ja hidas pohkeelle. Laukan lyhentäminen oli vaikeaa, koska se oli joo hidas pohkeelle nii meinas monta kertaa tiputtaa raville ja pukkikin tuli laukannoston yhteydessä. Pari onnistunutta lyhennystä saatiin. Sitten alkuverkka hypyt... Öö joo laukka ei oikee toiminu nii tuli vähä hassuo hyppyi ja mini aakelia mutta vikal kerral löyty hyvä paikka. 

Tultiin ensin kokorataleikkaalla pysty ja siitä suoraan tultiin n.7 laukan linja, sama mikä kisoissakin oli. Tehtävä meni hyvin, löydettiin hyvät ponnistuspaikat. Sen jälkeen alettiinkin tulemaan rataa. Ja siis tultiin kisarataa kun sitä ei oltu kerätty pois. 

Ekaks tultiin kisarata pienemmällä korkeudella ja sitten vähän isommalla. Eka rata meni hyvin, melkeimpa paremmin kuin kisoissa, koska laukka rullasi ja paikat löyty. Eika tultu juurikaan kun yhelle tai kahelle esteellä vähän lähelle. Ja toka rata joka oli isompana niin ei ihan menny niin hyvin ainakaan alussa, koska pudotettoin ekan esteen toinen puomi (eka este oli okseri). Aloitettiin alusta ja kyllä se rata sitten loppua kohden parani, mutta ois voinu paremminki mennä. :D 

Opittiin paljon uutta ja kokemusta rikkaampana taas eteen päin. Se tässä lajissakin on parasta, että koko ajan oppii uutta ja saa kokea onniatumisia, epä onnistumisiakin, mutta aina on kehitettävää ja varsinkin kun työskentelee monta sataa kiloa painavan eläimen kanssa joka ei puhu samaa kieltä kanssasi. Kiitos Minna valkusta ja kiitos hyvästä valkkuryhmästä. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti