torstai 18. elokuuta 2016

Puomeja ja esteitä Doriksella

Tänään pääsin Doriksen selkään ja tunti meni hyvin sekä oli kivaa.

Aloiteltiin käynnissä volteilla, ympyröillä, asetuksilla, taivutuksilla, pysähdyksillä jne. Kun alkoi sujuu niin otettiin käynti ravi siirtymiset mukaan ja parin siirtymisen jälkeen jatkettiin kevyessä ravissa alkuhölkillä. Ravien jälkeen otettiin laukat mukaan. Laukkailtiin kumpaankin suuntaan ja sen jälkeen tultiin pari kertaa kolmen laukka puomin yli. Sen jälkeen keskimmäinen puomi nostettiin pieneksi pystyksi ja tultiin silleen pari kertaa. Sen jälkeen hupättiin lävistäjällä pystyä siten, että esteen kummallakin puolella on kaksi puomia ja niiden välistä pitää mennä. Kun oltiin tultu pysty pari kertaa siitä tehtiin okseri ja se sitten hypättiin muutama kerta. Tunti olikin kulunut niin otettiin loppu ravit jabsitten vielä loppu käynnit.

Tänään onnistu hyvin hypyt kun laukka alkoi rullata. Doris oli hyvä ja rento myös alkuverkkalaukojen jälkeen ja loppuraveissa.

Puomit ei menny niinkään hyvin aluksi mutta sitten alkoi sujuu. Ja alkutunnista aattelin ennen laukkoja että onneks ei oo koulutunti ku heppa tuntu tosi jännittynerltä eikä oikee rentoutunu.

Mutta hyvin meni, ens viikolla kolme päivää putkeen ratsastelua Doriksella, to oma tunti, pe estekisat jossa hypätää 80cm ja la Minnan estevalkku. Materiaalia tänne siis tulossa! :D

(Vanhaa kuvaa⬇)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti