torstai 11. elokuuta 2016

Uusituttavuus nimeltä Sohvi

Tänään menin Sohvi nimisellä ponilla joka ei ole ollut paljonkaan tunti käytössä ja oli kyllä erikoinen tunti.

Alkukäyntien jälkeen aloitettiin käynissä tekemällä pysähdyksiä, voltteja, ympyröitä, asetuksia, taivutuksia jne. Sen jälkeen jatkettiin käynti ravi siirtymisillä ja ne suju iha hyvin. Sohvin ravi oli kiva ja alkuraveissa poni tuntu kivalta. 

Tänään mentiin suoralla linjalla siirtymisiä ja laukkaa. Ja tehtiin aluksi siirtymisiä ravista käyntiin kumpaankin suuntaan. Sitten vähän koottiin ravia tietyissä kohdissa ja otettiin suoralla yks käyntiin siirtyminen. Se tehtävä meni ihan ok. Mutta sitten ku piti laukassa tulla suoralinja nii juu... Meni sanoisinkos ihan päin mäntyä koko juttu. Ja ei siitä sen enempää. 
Otettiin viel vähän ravii ja siirtymisiä ja tunti oliki aikalailla sitten lopussa.

Sohvin askellajit oli ihan kivat, etenki ravi. Poni oli käynnissä ja osittain ravissa mukava ratsastaa alkutunnista ja sitten poni muuttui edestä epävakaaksi ja heilutteli päätään aika paljon joka lisääntyi tunnin loppua kohden. 

Laukka ja laukannostot oli jotain ihan kauheen näköistä mun osalta, näytin ihan perunasäkiltä joka epätoivosesti yritti nostaa laukan. Mutta kaks kertaa päästiin sujuvasti laukassa suoralinja josta oon tyytyväine. 

Mutta ei ollu ihan mun tyyppinen poni, Doris on kivempi. :) +ei kuvii tältä päivältä sori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti