torstai 25. elokuuta 2016

Vikat treenit ennen kisoja

Oon niin ilonen tän päivän tunnista, koska meni niin hyvin omasta mielestäni. On mul kyl huippuratsu. ❤

Joo aloiteltiin käyntityöskentelyllä ja tehtiin taivutuksia, asetuksia, voltteja, ympyröitä ja pohkeenvaistöjä. Kun alkoi hepat vertyy käynnissä niin jatkettin ravissa ja sen jälkeen laukassa. 

Ja kun hepat oltiin verkattu niin aloitettiin hyppäämällä pääty-ympyrällä pystyä. Se meni mun ja Doriksen osalta mun mielestä hyvin. Sitten jatkettiin hyppäämällä sama pysty mikä äskenkin mutta tultiin se kokorataleikkaalla vinottain. Vasemmassa laukassa kun tultiin kummallakin kerralla niin onnistu hyvin, oikeessa laukassa oli vaikeampaa tulla, mutta toisella kerralla suoriuduttiinkin ihan hyvin. Ja hypättiin suoralla linjalla laine lankkua johon askel sopi kummallakin kerralla. Tultiin vielä pari linjaa ennen ku alettiin hyppäämän tän päivän rataa. Ekaks tultiin vasemmassa laukassa punanen okseri, laukanvaihto ja oikeessa kierroksessa kulmasta käännettiin vaaleankeltaiselle portille. Ja tää linja meni myös hyvin. Vika linja oli suhteutettu joka tultiin sujuvasti 8 laukalla. :)

Rata meni mun ja Doriksen osalta kylläkin hyvin, askeleet sopi monelle esteelle ja oli hyvä tempo. Ehkä parille Estelle tultiin vähän lähelle mutta muuten kyllä hyvin. Toivottavasti huomenna kisoissa menisi yhtä hyvin, ja sinne ollaan menossa Doriksen kanssa varmoin mielin. Huomenna sitten lisää juttuu tänne! :D

Kuvia ja tän päivän radan jonkun näkönen pohjapiirros. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti