perjantai 16. syyskuuta 2016

Kouluratsastus jatkuuEilen olin koulutunnilla Doriksella ja ei menny niin hyvin kuin viimeviikolla. Heppa oli alkutunnista hieman ahdistuneen tuntuinen, eikä hyväksynyt pohjettani hirveen hyvin. Kun tunti eteni niin heppa alkoi muuttua enemmän yhteistyö haluisemmaksi ja sulkutaivutukset meni hyvin. Oon tyytyiväisin meijän laukkatyöskentelyyn, koska heppa oli rento, mutta sitten taas vähän hidas pohkeelle ja välillä laukka muuttui ponnettomaksi. Alkutunnista käyntityöskentelyssä Doris alkoi rentoutua ja tuntui iha ok hyvältä, sitten ku siirryttiin raviin niin tilanne muuttui ja hän ei ollut yhteistyöhaluinen. Sulkutaivutuksissa käynnissä ja ravissa heppa alkoi rentoutua ja hakeutumaan oikein päin sekä hän muuttui yhteistyöhaluiseksi. Aluksi oli vähän vaikeuksia taas sen sulkutaivuteksen kanssa mutta pian taas heppakin ymmärs mitä se sählääjä selässä tarkoitti. Ravissa sulut onnistu myös hyvin ja heppa oli rento. Vikaks tehtiin sulkuja laukassa ympyträllä, tai enemmänkin yritettiin siirtää heviosen takaosaa ympyrän keskelle (mentiin siis ympyrällä jälleen aluksi kaikissa kolmessa askellajissa). Doris oli laukassa super rento, mutta jossain kohti laukka oli ponnetonta tai heppa oli hidas pohkeelle. Ja neitihän ei millään kestä jos kouluraippa osuu häntä laukassa niin siiten pohkeilla yritin aktivoida laukkaa ponnekkaammaksi.
Laukkojen jälkeen heppa oli rennompi kuin alkutunnista ja sulut (tai niiden yritykset) sujivat uralla hyvin, kunhan vain vielä saataisin se asetus oikeaan suuntaan niin olis parempi. Ja hän oli taas astetta verran rennompi sekä yhteistyöhaluisempi. Loppuraveissa Doris oli ravityöskentelyllään parhaimmillan ja takajalatkin löyty alle.

Mutta huomenna lauantaina mennäänkin hyppäämään ja sitten ens viikolla torstaina hypätään omalla tunnilla ja perjantaina mennää hyppäämään kisoihin 80cm luokka, eli estehenkistä menoo tulossa myöskin tänne blogin puolella. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti