lauantai 17. syyskuuta 2016

Tavoitteena esteiden ylitys

Tänään oltiin Doriksen kanssa hyppäämässä ja ei aluksi menny ihan ruusuilla tanssiessa meidän meno. Mutta loppua kohden parani ja radat sujui hyvin. Eli tänään hypättiin 6 esteen rataa, jossa oli yksi sarja, eli 7 hyppyä. Aluksi tultiin rata pienempänä, sen jälkeen isompana.


Alkuverkassa oli aika samanlainen kuin eilenkin, vähän ahdistuneen tuntuinen, mutta kummiskin eniten käynnissä. Ravissa meni paremmin, lyhennettiin ja pidennettiin askeltakin sujuvasti. Laukkaosuus meni hyvin, laukka oli omasta mielestäni isoa ja eteenpäin pyrkivää - tai siltä se selässä tuntui. Joo ei siinä nyt sitten ihmeellisempää, mutta tultiin noin 30cm kokoien pysty suoralla linjalla alkuverkka esteenä ja ekal kerral tuli hyvä paikka, sujuva hyppy. Toisella kerralla ei ihan paikka osunu ja heppa kiels. Se oli kyl jotain ihan uutta, koska Doris yleensä hyppää vaikka paikka ei olisi ihan täydellinen, toki ymmärrän jos este on vaikka 90cm ja tulee liian lähelle nii kyl mäki kieltäisin, mutta 30cm pysty? Mutta sen jälleen päästiin siitä vielä yli.

Alkuverkka hyppyjen jälkeen tultiin pari linjaa, tultiin semmonen kiemuralinja,

(kiemuralinjan eka este, joka oli kyllä pieni pysty ekaks,
mut siit ei oo kuvaa)

(kiemuralinjan toka este)

(kiemuralinjan vika)

ja tultiin sarjaa sekä vesimatto estettä.


(sarjan eka)

(sarjan toka)

(vesimatto ensin pienempänä)

(vesimatto vielä isompana)

Linjojen jälkeen alettiin tulla rataa, ensin pienempänä ja en jälkeen isompana.


Vielä laitan tohon alas pari kuvaa isommasta radasta,
sen jälkeen jatkan kirjoittelua. :)
Pienempi rata meni ihan hyvin, osalle esteistä paikka ei oikee sopinu, mutta nyt päästiin yli ja osa esteistä tultiin uudelleen. Isompi rata meni lähes samanlailla. Ja tänään opin, että kokeneempikin esteheppa saattaa muuttua, koska Doris ei ole paljoo muuttunut esteillä näitten parin vuoden aikana kun sillä oon menny, vaikka nykyään lyhyt raippa onkin vaihtunut pitkäksi. Jos me vähän vielä skarpataan niin ens perjantaina kisarata menis hyvi. Tästä on taas jälleen sunta kohti ylöspäin ja tärkeäähän tässä harrastuksessa on että tavoitteita on. Ens viikolla viimeistään uutta tekstiä tulossa jollei aiemmin. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti