keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

#112: Laaksolla kisoissa la 11.6

Oltiin viimeviikon lauantaina, 11.6 Laakson ratsastusstadionilla estekisoissa. Itse olin kisahoitajana ja videoin meidän tallin ratsukoiden ratoja. Tällä kertaa mukaan lähti 3 hevosta; Vagur, Lyydia ja Eetu. Hepat meni pelkällä hepparekalla, tai oikeaoppisesti hevoskuorma-autolla, mutta rekka on lyhyempi termi, käytetään siis sitä. No, mutta 1 ratsukko meni 60cm, 3 ratsukkoa 70cm ja 2 ratsukkoa 80cm. Ja oli jälleen ihan super hyvät radat, napattiin myös 1. ja 3. sijat 70cm-luokasta ja 1.sija 80cm-luokasta, onnea vielä tytöt!


Tulin tallille joskus 8.30, heppoja alettiin lastaaman rekkaan noin klo 9 jälkeen.
Hepat meni nätisti kaikki rekkaan, ei ollu mitään ongelmaa. Lähettiin sitten kohti Helsinkiä.


No, Laakson parkkis ei ollu käytettävissä ( luulen, että syy oli Stadi Cup ), niin parkkeerattiin sitten Ruskeasuolle ja siitä oli jonkun metsäpolun kautta noin 600m matka Laakson stadionille.
   Otettiin ensin Eetu pois rekasta, laitettiin varusteet päälle ja lähettiin hevosten omistajan, hänen tyttösä joka myös kisasi, Eetun kuskin ja Eetun kanssa sitten sinne stadionille päin. Ei ollu mitään merkkejä tai opasteita, joten kierrettiin joku ihan ihme reitti siinä metsässä ennen kun löydettiin sinne paikan päälle. Muut tytöt tulivat hetkeä myöhemmin sitten Vagurin kanssa stadionille.


Kisat sitten eteni, kaikilla meni hyvin, napattiin ruusukkeita ja ratsastettiin hyviä ratoja. 80cm oli meijän kisaporukan vika luokka ja katottiin vielä palkintojen jako, sitten lähettiinkin rekka kohti.
   Otettiin hepoilta kamat pois ja lastattiin kyytiin.


Päästiin lähtemään ennen neljää kotiin ja matka sujui ihan mutkitta. Oltiin autolla ennen rekkaa tallilla, joten käytiin viemässä muutama heppa laitsalle ja sen jälkeen kun rekka oli päässyt määränpäähänsä niin otettiin hepat pois, ratsastajat hoisivat ne sekä varusteet. Sillä aikaa hepparekka siivottiin.

Lähin sitten kotiin noin 18.00 maissa kun kaikki hepat oli juoksutettu laitumelle.
Oli huippu kiva päivä jälleen ja oon ylpee kaikista kun meni vaan niin hyvin! Onnea vielä kerran kaikílle meidän tallin huippu ratsukoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti