perjantai 18. elokuuta 2017

#127: 16.8 kisahoitajana ja 17.8 ratsastamassa

Oltiin kisaamassa keskiviikkona 16.8 Hästbackassa ja itse olin kisahoitajana messissä mukana.
Meijän tallilta lähti 4 ratsukkoa ja he menivät kaikki 60cm clear roundin sekä 80cm aikaluokan. Kaikilla meni hyvin, kaikki sai ruusukkeet 60cm ja kaksi ratsukkoa ratsasti itsensä sijoille 80cm (2. ja 5.sijat), mutta kaikilla meni hyvin ja oli hyvät, upeat sekä siististi ratsastetut radat!

Vagur

 Tosiaan lähettiin tallilta kahdella trailerilla kohti Hästbackaa noin klo 15.30 aikoihin ja perillä oltiin suurin piirtein sitten neljältä. Otettiin eka hepat ulos trailereista, laitettiin kamat päälle ja ratsastajat lähti maksaa lähtömaksuja ja kävelee rataa niin sitten kävelytettiin siinä sitten hevosia.

Vagur

Laku ja Vagur
Kisat alkoi, ratsastajat meni verryttelemään ennen omia vuorojaan ja kuten alussa jo mainitsinkin niin kaikki 4 ratsukkoa meni 60cm clear roundin. Kaikki ratsasti siistit ja hienot radat puhtaasti, kaikille siis ruusuke kotiin!

Laku
Ratsastajat käveli vielä 80cm radan jolloin me muut pidettiin hevosia, sitten ratsukot lähti verkkaamaan ja mä siirryin katsomon puolelle. 80cm luokka meni kaikkien osalta myös hyvin, kaikki ratsasti hyvät ja siistit radat, kaksi ratsukkoa nappasivat luokasta 2.sijan ja 5.sijan.

                                      Luna ja Lyydia

Laitettiinkin kamat kasaan, hepat trailereihin ja lähdettiinkin kotia päin! Oli hyvät kisat ja onnea vielä kaikille ratsukoille hyvistä ja siisteistä radoista!

---

(C) Loti
Eilen eli torstaina (17.8) menin Rapsulla esteitä ja oli kyllä kivaa! Tehtävät onnistu hyvin vaikken hetkeen oo Rapsulla hypännykkään. Mentiin siis linjaa kentän keskellä, maneesi päädystä kohti kentän aitapäätyä.

(C)Sofia

Aloitettiin käynnissä volteilla ja ympyröillä molempiin suuntiin, tehden myös joitain pohkeenväistöpätkiä. Sitten tehtiin niin, että mentiin kierros kevyttäravia, siirtyminen käyntiin, käveltiin hetki, takaisin raviin ja kierros taas kevyttäravia, kunnes oli taas käyntiin siirtyminen. Ja näin tehtiin hetki ennen kun jatkettiin kokonaan kevyessä ravissa. Vaihettiin suuntaa ja otettiin noi käyntisiirtymät takas ennen ku jatkettiin kokonaan taas kevyessäravissa.
   Otettiin molempiin suuntiin vielä laukkaa kun hepat oli verrytelty ravissa.

(C)Sofia
Linja oli silleen, että; ensin oli ravipuomit (2kpl) sitten 1 laukka, innari, 1 laukka, este, 2 laukkaa ja este.
(Tässä vielä kuva, jotta hahmotatte paremmin! :D )

Eli oli 4 estettä jota tultiin ja joka kerta sitten korotettiin.
Ensin tultiin silleen, että innari ja tummansininen oli ristikoita ja pinkki oli pysty,
sitten ristikoita ja pystyä korotettiin. Tultiin silleen, että joku oli vielä ristikko (en muista) ja oisko innari noussu pystyiks ja pinkki nous okseriks. Tultiin sen jälkeen kaikki pystyinä paitsi pinkki okserina. Vikalla kiekalla otettiin ravilähestyminen pois, eli tultiin linjalle suoraan laukassa.

Hypyt meni hyvin, ite oon huono ravilähestymistehtävissä, mutta tää onnistu kyllä jopa hyvin ja oon kyllä super tyytyväine! Ens viikolla varmaan jatketaan hyppelyitä jos meijän ryhmästä on joku menossa tallin harkkakisoihin, muuten mennään koulua.

(C)Loti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti