lauantai 30. syyskuuta 2017

#135: Sunnuntaina Stall Sandbackenissa kisoissa

Oltiin viime sunnuntaina (24.9) Stall Sandbackenissa taas kisoissa ja meni jälleen hyvin! Oli hyviä ratoja, vaikka hieman olikin mutkia matkassa.

Sunnuntaina menin tallille noin kaheksan aikoihin ja siinä sitten ootettii, että hepparekka tulis. Kun rekka saapu pihaan niin sitten laitettiin kamat livingiin ja lastattiin neljä heppaa sinne. Tosiaan, heppoja oli tällä kertaa 9, joten 4 meni rekkaan ja trailerilla tehtiin kolme kierrosta, ekalla kierroksella meni kaks heppaa, 45 min päästä, traileri tuli takasin ja otti yhen hepan, sitten se tuli vielä kerran ja otti kaksi heppaa kyytiin, itte tulin sitten mukaan sillä vikalla kyydillä, oltiin kisapaikalla ennen kymmentä.


Kisat alkoi kympiltä ja muut olikin ottanut hepat ulos rekasta kun tultiin paikalle. Meijän tallilta 1 ratsukko meni ristikko luokan ja meni kyllä hyvin, puhdas rata ja ruusuke kotiin!

50-60cm luokka alkoi ja siinä luokassa starttasi 5 ratsukkoa. Kaikkien radat oli hyvät ja sekin oli clean round luokka, eli kaikki sai ruusukkeet mukaan!

Hengailtiin ja odotettiin, että 70cm luokka alkaa, sit se alko ja se oli tosiaan aikaluokka, siinä luokassa oli meijän 7 ratsukkoa, kaikilla oli kyllä hyvät ja tasaiset radat, muistaakseni yksi ratsukko nappasi 2.sijan ja jos en väärin muista niin toinen ratsukko nappasi 3.sijan tosta luokasta. Mutta kirjotan melkein viikon jäljessä joten oon aika hyvin unohtanu! XD

Haluun nyt kyllä painottaa, että kaikilla oli hyvät, tasaiset ja siistit radat, vaikka puomeja tuli tai muita juttuja kävi, niin niistäkin huolimatta meni kyllä hyvin! Kaikki on vaan niin huippu taitavia!!


Kun 70cm luokan palkintojen jako oli ohi niin venailtiin että esteet korotettiin ja että 80cm luokka alkaa. Siinä luokassa meni 4 ratsukkoa, ja 2 ratsukkoa niistä osallistui ekaa kertaa tähän luokkaan, ja heiän ekaks kasikympiks meni kyllä kummallakin ratsukolla hyvin ja radalla oli monta hyvää hyppyä! Myös kahella muulla ratsukolla meni hyvin! Tässä luokassa meijän tiimistä ei kukaan sijoittunut.

Syöteltiin siinä heposia ja ootettiin, että esteiden järjestystä ja korkeutta muutettiin ja kenttä lanattiin. 90cm luokassa starttasi yksi ratsukko, hyvä rata oli ekaks 90cm radaks niin kun ulkopuolisissa kisoissa.


Kisat oli kisattu ja alettiin pakkaa kamoja kasaan ja heppoja rekkaan ja vikaan traikku kyytiin, tosiaan tarikkulla oli heitetty 3 heppaa jo tallille, ne jotka oli hypänny pienemmissä luokissa. Kun kamat oli kasassa ja hepat kyydissä niin suunnattiin sitten nokka kohti tallia.
      Kun päästiin tallille takasin niin rekka siivottii, purattiin kamat ja ihan ekana tietty hepat. Ratsastajat hoiti varusteet pois ja puhtaiksi sillä välin.

Ite sitten lähin vähän yli neljä kotiin tallilta!

Oli kyllä jälleen kivaa, niin kuin aina. Mutta joka kisareissu on omanlaisensa uusi kokemus. Eli kokemusta rikkaampana sitten seuraaviin kisoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti