lauantai 28. lokakuuta 2017

#141: Halloween kisoissa Lordilla

Oltiin eilen Lordin kanssa hyppäämässä tallin harjoitusestekisoissa 60-70cm luokka. Ite en oo pitkään aikaan ollu kisoissa, eikä oo Lordikaan (jos ees on joskus ollu, en tiiä), mutta kuiteskin oli meijän ekat yhteiset kisat, ja siis meni hyvin! Meillä tuli vaan yks puomi ja sekin uusinnasta! Oon kyllä tyytyväinen, vähän vielä kun saisi oikeita laukkoja, aika paljon mentiin vastalaukassa, mutta lisää hyppyjä alle sekä lisää treeniä vaan niin hyvä tulee!

(C)kaisa
Verkassa Lordi eteni hyvin, vähän heitteli takaosaa ravissa milloin minnekkin, laukassa ei onneksi niin paljoa! Verkkahypyt suju kans ihan hyvin, vähän tuli pohjaan osa hypyistä/paikka ei osunu ainakaan vasemmassa laukassa kun puski sen verran sisälle päin, mutta sain sitä suoristettua sitten radalla paremmin.
ykkönen ja ysi
Kun verkkahypyt oli hypätty niin menin kävelyalueelle odottelemaan omaa vuoroa, kunnes sitten mentiin radan puolelle oottaa.

pohjapiirros radasta.
Tuli meidän vuoro lähteä matkaan, mua jännitti siinä vaiheessa kun ooteltiin, mutta kun sain laukan nostettua, niin keskityin vaan ratsastukseen.
  Ykköseste tultiin vasemmassa laukassa, eli siinä Lordin huonommassa laukassa, mutta laukka eteni ja hypystä tuli hyvä. Laukka ei vaihtunut, joten en tiedä että missä laukassa loppujen lopuksi kakkoselle ja kolmoselle mentiin, mutta kolmosen jälkeen korjasin laukan oikeaksi. Nelos esteeltä saatiin sujuva laukanvaihto vasemmalla, se oli hyvä sillä viitonen oli sarja, sarjan jälkeen laukka oli oikein, mutta sitten Lordi tais vaihtaa laukkaa. Kuutos esteelle tultiin jossain laukassa ja kai vastalaukassa alas, sitten kulmassa teki vaihdon, mutta kun just olin kääntäny seiskalle niin vaihto laukan. Mentiin taas tovi vastalaukassa, ainakin kasi. Vaikka laukat olikin päin honkia niin paikat osu yllättävän hyvin eikä tullut puomeja. Lordi pelasti perusradalla kyllä monessa tilanteessa.

kakkonen ja kymppi

kolmonen ja ykstoista

Nelonen ja kakstoista
Päästiin siis uusintaan, en jotenkaan ajatellu, että sinne asti päästäis. En haluu kuulostaa negatiiviseltä, mutta Lordi ottaa sen verran helposti puomeja alas niin tuli vähän yllätyksenä.
  Mutta siis oikeastaan kasista alkoi jo uusinta, tultiin se vastalukassa ja esteen jälkeen ei vaihtunu laukka niin otin Lordin vähän kiinni, raville asti. Sitten se ei enää menannu nostaa laukkaa ja ysi lähesty, joten napautin raipalla ja sit taas mentiin. Ysiltä kympille kaarre oli huonompi kun ykköseltä kakkoselle, Lordi puski ihan sairaasti, mutta päästiin silti kympistä yli. Yhelle toista tuli paikka ihan super lähelle, aattelin, että nyt tulee puomi ja sitten Lordi tiputti takasella sen puomin. Mutta matka jatku laukanvaihtojen kera ja päästiin vielä viimesenä kahestatoista yli puhtaasti.

viitonen

rimaa hipoen kasista yli

ysi

kakstoista
Tässä vielä videota teille, siinä näkyykin hyvin kun tarkkaan kattoo niin miten ne laukat siellä vaihtuu.

(C)Loti

Hän ei oikeen tykänny tosta korvahupusta niin jätin sen suoisolla pois, ehkä ekat kisat ei ollu se oikee paikka kokeilla korvahupun vaikutusta XD

Mutta huomenna sitten 8.20 lähdetään Lohjalle Laaksopohjaan kisoihin, mukaan tulee tietääkseni 6 heppaa ja mä siis lähden kisahoitajaksi mukaan! Huomenna tai maanantaina sitten pääsette toisen laisen kisapostauksen fiiliksiin! ;)

Asiasta kukkaruukkuun, erikoista että Halloweeninä on lunta, mutta heippa, mä lähen nyt nukkumaan kun herätyskello soi 6.30!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti