perjantai 3. marraskuuta 2017

#143: Koulua, puomeja, esteitä ja maastoilua

Moi! Tänään saatte tälläisen ratsastuskoosteen, koska en ole pitkään aikaan teille kirjoitellut mitään ratsstustunneista.  Eli 2 viikoa sitten kun oli syysloma niin oli tiistaina (17.10) ratsastamassa Hampalla ja Lordilla. Sunnuntaina (22.10) olin maastoilemassa Hampalla. 24.10 olin jälleen ratsastamassa Hampalla ja 26.10 oli estetunti Lordilla. 27.10 oli kisat (joista on jo postaus) ja 2.11 eli eilen olin ratsastamassa Lordilla. Mutta, en pidemmin tekstein kerro mitä ollaan tehty, mennään tekstin kannalta ihan pintaraapaisulla, mutta videoita on useampi kappale, sekä muutama kuva.

Tiistai 17.10: Olin ratsastamassa Hampalla, mentiin kentällä koulua karvasatulalla eikä syyssateet meijän menoo haitannut! Tässä vielä videoita ja muutama kuva:
videot c.äiti

Illalla menin vielä sitten Lordilla estetunnille ja se tunti meni ihan hyvin, laukat ei oikeen onnistunu vasempaan kierrokseen, mutta oikeaan kierrokseen rullasi paremmin. Tehtävänä oli siis lyhentää laukkaa, ja se oli kyllä haasteellista!
    Tässä teille 4 videota tunnilta ( c.Loti ja Tiitu!):

https://flipagram.com/f/1HH1gilHxHI <-- tosiaan, toi video ei toiminu normaalisti, se on katsottavissa vaan ton linkin kautta, pahoittelut! 


Sunnuntai 22.10: Olin Hampalla maastoilemassa ja oli kyllä huippu kivaa!
vanha kuva, c.äiti

Tiistai 24.10: Hampan kanssa päästiin kokemaan yhdessä pimeä kenttä. Papalla oli virtaa vaikka muille jakaa, sitä oli liikutettu viimeeks pe kaikissa askellajeissa, la oli vapari, su käyntimaasto mun kaa ja ma vapari, joten joo, oli papalla vauhti päällä! Ja voi olla että ekat pakkasetkin oli tehnyt tehtävänsä! :D Mutta kentällä mentiin ja koulua, ratsastin ensin kaikissa askellajeissa sen ja sitten aloitin vasta työskentelemään kun oli puhdit otettu pois. Hamppa ei ravissa meinannut malttaa ja kipitti, joten laitoin ravipuomit, jotka se ylitti hyvin - vähän saatiin raviaskeltakin pidemmäksi!
Tässä teille muutama video, toivottavasti näätte näistä jotain!


Ja taas kerran kun olen niin hyvä tämän laitteiston kanssa tänään niin tämäkin video on katsottavissa vaan tällä linkillä, YouTube ja Flipagram ei tänään tee mun kaa minkäänlaista yhteistyötä...
https://flipagram.com/f/1I14xLam6JM
kuvat ja videot c.äitiTorstai 26.10: Menin esteitä Lordilla ja meni hyvin, rytmi löytyi jasamoin eteenpäinpyrkimys, mutta puolikkaalla maneesilla meinas tulla tilanpuute! Mutta laukka eteni hyvin ja meilkein kaikille esteille osu paikat!

estekuvat c.kaisa ja naamakuva c.nanna
Torstai 2.11: Menin ekaa kertaa Lordilla ilman satulaa koulua ja meni hyvin, tunnin aiheena oli voltit. Lordi oli tosi hyvä liikkui hyvin eteen, myös vasemmassa laukassa!! En tippunut, mutta tänään kyllä sattuu joka paikkaan, etenkin vatsalihaksiin!
kuvat c.kaisa
Huomenna meen ratsastaa Hampalla, Lordilla meen seuraavan kerran torstaina ja perjantaina estevalkkuun. Pian taas postausten parissa, hyvää perjantaita kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti