perjantai 8. joulukuuta 2017

#155: LUUKKU 8, Päiväkirjani salaisuudet osa 2


Noniin, tänään päästään vähän uusimpien päiväkirjamerkintöjen pariin, nämä on sentään vuodelta 2016. Mitähän viimevuoden päiväkirjani pitää sisällään? Otetaampa siitä selvää! Ja vielä sen verran, että joitain kohtia olen jättänyt pois, jotka eivät ole ns. julkaisukelpoisia, mutta kirjoitan sanasta sanaan mitä alkuperäisessä päiväkirjassanikin on. Nimen muunnokset merkattu *.

ah, kännykkälaatu ja Apassionata vuoden 2016 alussa
4.1.16,maanantai:

Heissan päiväkirjani! =)

Joo tein aamul jotain ja ny teen tarkan stoorin tästä tallipäiväst!

Yheltä lähettii tallille ja sit ku päästiin äitin kaa siihe pihaa nii otin mun kamat ja äiti lähti ja Loti ja Tiitu oli viemässä Lyydiaa ja Taavia maneesille irtojuoksutettavaks. Vein mun kamat kafee ja menin niitte kaa alas. Sitku ne oli juoksutettu otettii Monty ja Zorro. Sitten niitte jälkee Ville, Paris, Virnes ja Fido. Niitte jälkee rinne 1 (=eli 6 hevosen tarharyhmä). Sit Eetu, Albert ja Elvis. Niitte jälkee viel osa rinne 3 (Kingi, Pate, Karli, Feeri ja Riina). Sit viel ku Pulla ja Wella oli kengitetty nii ne kahestaa. Sitte kello oliki jo neljä!

Tein siin jotain. Siivosin Doriksen karsinana. Sitte menin laittaa Riinaa, jota Tiitu oli harjaillu. Otin kaviot ja naaman. (Tätä ennen olin käynyn syömäs). Sit pyöritettii Tiitun kaa pintelit, mä laitoin satulan ja Tiitu suitset. Sitte mentii harjaa Vagurii ja laitettii sille satula. Menin vaihtaa kamat ja sit mentiin!

Ootettii ulkon et päästää maneesii, sit päästii sinne. Menin kaartoo Tiitun ja Riinana kaa, Tiitu punttas mut ja piti Riinasta ku säädin jalustimii. Säädin jalustimet ja matka alko! Tai no toise jalkkarin laitoin liikkees ku Riina ei halunnu seistä. Sit käveltii siin voltil. Kävin mahavyötarkistukses ja sit alotettii tunti. Riina oli kiva ja meni iha hyvinki. Ratsastin siis vaa puol tuntii. Sit olin puol tuntii tallis hoitaa Riinaa ja sit pitiki lähtee jo toiselle tunnille.

Menin Karlil ja oli kiva. Tunnin jälkee ku hoidin karlin nii putsasi Doriksen ja Virneksen ruoka- ja juomakupit. Siivosin myös Virneksen karsinan. Sit lähin kotii. =)20.1.16, ke:

Hellou, it's me again my secret diary =)

Okei, mun piti itseasiassa kertoo maanantaista. Eli tuol ylhääl pitäis lukee 18.1.16, ma, mut ny on ke. Joo eli ma normipäivä koulus, mut SKIP TALLILLE!!

Eli ratsastin Riinal ma klo 18. Riina liikku hyvin käynti, ravi ja laukka. Sit eka puomitehtävä ravissa:


Se meni hyvin ja ongelmitta. Sitten seuraava tehtävä:


Riina meni HYVIN energisesti noi laukka puomit, puhumattakaan sen jälkeen...
Se mentiin visii toinenki kerta. Sitten...


Joo no ravi meni hyvi mut tultii energises laukas juu sisää ja sit Riina ei tienny et pitiks mennä oik vai vas mut kiemurteluje jälkee mentii oik (vaik piti mennä vas.) Sit tultii ravis koko juttu. Ja sen jälkee laukas ja se meni hyvi =)
Sit seuraava:


Joo eli puomit ravis ja sit tommone random käännös ja este, se oli pieni kavaletti. Joo mentii 2x tehtävä ja kummalki kerral meni tosi hyvi. Vaikka vähän kavaleti jälkeen ammuttiinki eteenpäin. XD

Eli...
  • tunti meni hyvin, mutta ehkä hieman liian vauhdikkaasti.
  • en tippunut.
  • Riina otti monet lähöt puomien/kavaletin jälkee.
  • Syy ampaisuihin  sekä ehkä pari kertaa puomeista ohi menemisee oli se, että Riina ei oo hypänny pitkää aikaa ja oli vähä innoissaa.
Joo oli kyl kivaa :D


Tähän loppuu mahtavat päiväkirjojeni salat, toivottavasti piditte ja nähään huomenna, heippa ja hyvää perjantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti