Hamppa & Rysky

Vuokrahevoseni Hamppa ja Rysky

Hamletti eli Hamppa on mun ensimmäinen vuokrahevonen ikinä. Mulla kävi kyllä tuuri, kun sain ekaksi vuokrahevoseksi noin ihanan ja rauhallisen hepan. Aloitin vuokraamaan Hamppaa 23.8.17, eli yhteistä taivalta on jo jonkin verran.


Hamppa on syntynyt v.1992 eli kääntyy tänä vuonna 26 vuotiaaksi. Ikä ei kyllä tätä pappaa paina, energiaa tuntuu välillä olevan sen verran, että sitä vois muillekin jakaa! Vaikka Hamppa onkin  suomenhevonen ja sillä on ravitaustaa, ei se ole vahva edestä tai paina kädelle, välillä ravi tuntuu aika menevältä, mutta pääasia on että jarrut toimii ja että on kivaa! Oon näinkin lyhyessä ajassa oppinut paljon tältä hepalta, on kivaa, että siinä on haastetta, mitään et saa ilmaseks. Mutta kun tekee oikein, niin Hamppa kyllä sitten palkitsee. Toisin sanoen, kova työ kannattaa!---


Ryskystä tuli mun toinen vuokraheppa 1.1.2018. Sen kanssa kokee paljon ahaa-elämyksiä ja nappulat on hakusessa. Yhteistä taivalta ei ole paljoo vielä takana ja paljon on opittavaa tuosta hevosesta, mutta hän on aivan ihana tapaus! Rysky on hoitaessa tosi kiltti ja ratsastaessa tosi herkkä istunnalle ja painoavuille. Eli aika erilainen mihin oon tottunut, mutta on mielenkiintoista ratsastaa Ryskyn kaltaisella hevosella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti