Minä

Moi, täältä ruudun toiselta puolelta, näppäimistön takaa löytyy minä, eli iloinen, helposti naurava ja joskus hieman blondikin, Vilma. Oon nyt siis 15 vuotias eli syntynyt vuonna 2002.


Minä+tietokone+kirjoitus inspiraatio

Blogiin kirjoittaminen eli bloggaus on mulle niin sanotusti tuttuu hommaa, oon pari vuotta sitten blogannu, mutta en kauheen aktiivisesti, joten alotan tän niiku uudestaan, aivan alusta, puhtaalta pöydältä.
Mä tykkään jakaa ihmisille mun kokemuksia ja ratsatsus hetkiä, tykkään kertoo ihmisille kaikenlaista, mutta se kameralle puhuminen ei oikeen oo mun juttu. Pidän enemmän ruudun takana istumisesta ja kirjoittamisesta, näin mä ilmaisen itseäni.

Minä+ratsastus+hevostelu+ponitonsöpöjä

Oon aina ratsastanu Vihdin ratsutallilla ja siellä ensimmäisellä tunnilla pääsin menemään taluttajan kanssa Rontti-shettiksellä, aikaa tästä on noin 7,5 vuotta. Ja tuonne tallille olen jäänytkin vuoden 2017 loppuun asti. Nyt 2018 päätin pitää pienen tauon ratsastuskoulusta ja otin itselleni toisen vuokrahevosen.

Vielä hetki sitten kaksi hoitopollea, Virnes ja Doris, mutta ne ihanuudet laukkailevat vihreillä niityillä molemmat. Nyt hevostilanne on se, että mulla on kaksi vuokrahevosta, kummatkin suomenhevosia. Ensimmäisen vuokrahevoseni, Hamletin eli Hampan sain vuoden 2017 elokuussa. Toisen vuokrahevoseni, Ryskyn, vuokraamisen aloitin 1.1.2018.

Tällä hetkellä ratsastustaidoiltani olen HeB-tasonen ja parhaimmillaan olen hyppännyt 80-90cm ratana, nykyään oon painottunu enemmän koulupuolelle. Ja viikossa ratsastelen 3-4krt, riippuu täysin viikosta ja siitä, että miten on tarvetta liikutella heppoja.


t.Dormida, "Doris"
Mun kaunis pikku prinsessani ♥


r.Virnes, "Virnes"
Rakas pikkutytön unelma ja luottoratsu ♥
r.Hamletti, "Hamppa"
Eka vuokris, niin symppis ja fiksu pappa ♥


r. Rysky, toinen vuokrikseni, aivan ihana ja symppis tapaus hänkin! ♥
---
Tällä sivulla (toivottavasti) sain avarrettua kuvaa minusta itsestäni, mutta ei mulla muuta, tervetuloa lukemaan blogiani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti